De beste Drupal 10 modules voor je website

De beste Drupal 10 modules voor je website

Pieter Degeneffe
Pieter Degeneffe
Geschreven op 03/08/23
Samenvatting:

Op zoek naar manieren om je Drupal 10 website te verbeteren? Ontdek de beste modules die je website naar een hoger niveau tillen. Van veiligheid tot SEO, leer hoe deze krachtige tools jouw website kunnen transformeren!

Intro

Drupal is een toonaangevend open-source content management systeem (CMS), bekend om zijn robuustheid en flexibiliteit. Het is de favoriete keuze voor veel ontwikkelaars en bedrijven vanwege zijn uitgebreide aanpasbaarheids- en schaalbaarheidsopties. Wat Drupal echt onderscheidt, is het uitgebreide aanbod van modules - extensies die extra functionaliteit aan de core van Drupal toevoegen. Maar met duizenden beschikbare modules, welke zijn dan de beste om je website naar een hoger niveau te tillen? In dit artikel bespreken we de beste modules voor Drupal 10.

Drupal Commerce

Drupal Commerce is meer dan alleen een e-commerce module. Het is een volwaardige e-commerce oplossing gebouwd binnen Drupal's architectuur, waardoor het een naadloze integratie met je Drupal website biedt. Deze module maakt het mogelijk om een rijke en aanpasbare gebruikerservaring te creëren, die zich aanpast aan je zakelijke behoeften en zich kan uitbreiden naar complexe e-commerce functies, zoals meertalige ondersteuning, belastingregels en een scala aan betalingsgateways.

Meer informatie over Drupal Commerce

Pathauto

Een nette, gestructureerde en zoekmachinevriendelijke URL is cruciaal voor de SEO van je website. De Pathauto-module kan automatisch URL-patronen genereren voor allerlei soorten content, op basis van tokens. Deze module bespaart je de moeite van het handmatig creëren van elk pad, waardoor je meer tijd overhoudt om je te concentreren op het creëren van geweldige inhoud.

Meer informatie over Pathauto

Webform

Het verzamelen van gebruikersinformatie is essentieel in de hedendaagse digitale wereld. De Webform-module biedt een krachtige vormgenerator die gemakkelijk op maat te maken is. Of je nu een eenvoudig contactformulier, een uitgebreide enquête of een complex inschrijfformulier nodig hebt, Webform maakt het mogelijk.

Meer informatie over Webform

Paragraphs

Het creëren van gestructureerde en aantrekkelijke content is nu eenvoudiger dan ooit met de Paragraphs-module. Deze module stelt redacteuren in staat om flexibele en herbruikbare contentblokken te maken. Het verhoogt de flexibiliteit in hoe je inhoud presenteert, maakt de bewerking van inhoud visueel en gebruiksvriendelijk, en elimineert de noodzaak van voorgebouwde contenttypes.

Meer informatie over Paragraphs

Metatag

Metadata, zoals meta-titels en -beschrijvingen, speelt een essentiële rol in SEO. Met de Metatag-module kun je moeiteloos deze belangrijke informatie aan je Drupal-pagina's toevoegen. Deze module geeft je volledige controle over hoe je website in SERPs (Search Engine Results Pages) en sociale media verschijnt.

Meer informatie over Metatag

Conclusie

Hoewel dit slechts enkele van de vele beschikbare modules voor Drupal 10 zijn, zijn het stuk voor stuk krachtige tools die de functionaliteit en effectiviteit van je website kunnen verbeteren. Het selecteren van de juiste modules kan de gebruikservaring van zowel je team als je klanten drastisch verbeteren, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten voor je bedrijf.

Bij DESIGN8, met onze expertise in webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy, staan we klaar om je te ondersteunen bij het maken van de beste keuzes voor jouw specifieke behoeften. Of je nu wilt beginnen met het ontwikkelen van een nieuwe Drupal-website of je bestaande site wilt optimaliseren, wij kunnen je helpen.

We begrijpen dat elke onderneming uniek is en een unieke aanpak vereist. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij je bedrijfsbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het creëren van een Drupal-website die je bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Klaar om de volgende stap te zetten? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website en ontdek hoe we jouw digitale strategie naar het volgende niveau kunnen tillen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.