Waarom wij bewust voor Combell kiezen als hosting partner

Waarom wij bewust voor Combell kiezen als hosting partner

Pieter Degeneffe
Pieter Degeneffe
Geschreven op 13/07/23
Samenvatting:

Ontdek de redenen achter onze keuze, waaronder betrouwbaarheid, snelle laadtijden, uitstekende klantenservice, schaalbaarheid en geavanceerde functies. Leer waarom Combell de ideale keuze is voor ons bedrijf en waarom we het ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogwaardige hosting oplossing.

Intro

Het kiezen van een webhosting partner is een cruciale beslissing voor elke organisatie die een sterke online aanwezigheid nastreeft. Bij DESIGN8, een toonaangevend webbureau gespecialiseerd in webdesign, web development en e-commerce consultancy, hebben we na zorgvuldige overweging gekozen voor Combell als onze hosting partner. Hieronder leggen we uit waarom we deze keuze bewust hebben gemaakt.

Betrouwbaarheid door ervaring

Opgericht in 1999, heeft Combell meer dan twee decennia ervaring opgedaan in de webhosting sector. Deze ervaring weerspiegelt zich in hun aanpak en betrouwbare diensten. Combell heeft bewezen in staat te zijn zich aan te passen aan de snel veranderende technologische landschappen en heeft consequent innovatieve oplossingen aangeboden die voldoen aan de unieke eisen van hun klanten. In een digitale wereld die continu evolueert, zijn het juist deze factoren die we bij DESIGN8 enorm waarderen.

Toonaangevende Klantenservice

Een van de voornaamste redenen waarom we voor Combell hebben gekozen, is hun buitengewone klantenservice. Ze bieden 24/7 ondersteuning en zijn altijd bereid om de extra mijl te gaan om hun klanten te helpen. Het klantenserviceteam van Combell is niet alleen deskundig en responsief, maar behandelt elke klant met respect en vriendelijkheid. Wanneer er iets misgaat, wat onvermijdelijk is in de technologiewereld, weten we dat we op Combell kunnen rekenen om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Ongeëvenaarde Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel voor elk bedrijf in de digitale ruimte. Het laatste wat je wilt, is dat je website uitvalt op een cruciaal moment of erger nog, dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt. Combell neemt deze zorgen serieus. Ze gebruiken geavanceerde technologie en de best practices in de industrie om onze website veilig en online te houden.

Hun beveiligingsfuncties omvatten firewalls, DDoS-bescherming en gratis SSL-certificaten. Dit laatste zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de gebruiker en de server, wat essentieel is om klantinformatie veilig te houden.

Daarnaast biedt Combell een uptime-garantie van 99,99%. Dit betekent dat de kans dat onze website onbereikbaar is uiterst klein is, zodat we onze klanten en bezoekers continu een naadloze ervaring kunnen bieden.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Ons partnership met Combell is niet alleen gebaseerd op hun huidige prestaties, maar ook op hun vermogen om met ons mee te groeien. Naarmate DESIGN8 groeit, zullen onze hostingbehoeften ongetwijfeld veranderen. Combell biedt de flexibiliteit om onze hostingpakketten aan te passen aan onze veranderende behoeften, of dat nu meer opslagruimte, bandbreedte of rekenkracht betreft.

Deze schaalbaarheid geeft ons de vrijheid om ons bedrijf te laten groeien zonder ons zorgen te hoeven maken over technische beperkingen. Ongeacht hoeveel verkeer we genereren of hoeveel gegevens we moeten opslaan, we hebben het volste vertrouwen dat Combell kan voldoen aan onze hostingbehoeften.

Milieuverantwoordelijkheid

Bij DESIGN8 streven we ernaar om verantwoordelijk en duurzaam te handelen. We waren dus zeer verheugd te ontdekken dat Combell dezelfde waarden deelt. Combell maakt gebruik van groene energie in hun datacenters en neemt deel aan verschillende initiatieven om hun ecologische voetafdruk te verminderen. Ze planten zelfs bomen om hun CO2-uitstoot te compenseren.

Door voor Combell te kiezen, dragen we niet alleen bij aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze digitale diensten, maar ook aan een gezondere planeet. Dit is een win-win-situatie waar we enorm trots op zijn.

Snelle laadtijden

Snelheid is essentieel voor een goede gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie. Combell investeert voortdurend in de nieuwste hardware en caching-technieken om ervoor te zorgen dat je website snel laadt, wat resulteert in tevreden gebruikers en hogere conversies.

Geavanceerde functies

Combell biedt een breed scala aan geavanceerde functies, zoals automatische back-ups, eenvoudige installatie van populaire CMS-platforms en toegang tot geavanceerde ontwikkeltools. Deze functies stellen je in staat om je website gemakkelijk te beheren en te optimaliseren.

Conclusie

Het selecteren van een webhosting partner is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. Het vereist een zorgvuldige afweging van talrijke factoren, zoals ervaring, klantenservice, veiligheid, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en, niet te vergeten, milieubewustzijn. Voor DESIGN8 was de keuze helder. Combell biedt niet alleen al deze voordelen, maar toont ook een consistente toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Bij DESIGN8 zijn we trots op onze samenwerking met Combell. We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap ons in staat stelt om onze klanten beter van dienst te zijn, ongeacht hun unieke behoeften op het gebied van webdesign, webontwikkeling en e-commerce. Als u op zoek bent naar betrouwbare en effectieve digitale diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen met u en Combell te werken aan uw online succes.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.